Akyol Blog

Gömlek Modelleri

Gömlek, yaz kış tercih edilebilen üst giyim ürünüdür. Krep kumaşıyla klasik tarzını, kadife kumaşıyla kış korumasını, şile bezi ve poplin kumaşlarıyla ise yaz aylarında serinlemenin bir diğer adıdır. Gömlek modellerini sizin için bir araya getirdik ve nasıl giyilmeli, nasıl giyilmemeli üzerine konuştuk.

ısmarlama gömlek

İki renk gömleklerin bir anda vücudu kesmesi sebebiyle modacılar bu sene ekoseyi yakın renkler üzerinden tercih etmiş yahut ton sür tonla çokça hitlerden düşmeyecek civara taşımışlardır. Bir anda beyazdan siyaha geçiş yahut mor renginden sarıya geçiş yapıyorsanız olduğunuzdan daha kısa görünüyorsunuz demektir. Ayrıca yakaya eklenen herhangi bir taşla yahut broşla daha şık görünmenize yardımcı olacaktır.

mavi gömlek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erkek gömlek modellerinde ise bu sezon karşımızda daha trend olan kot gömlekler içinde salaş t-shirtler üzerinde yahut denim ceketler ile seyredeceğiz. Bize göre kotun en güzel mavi tonu ise yukarıda gördüğünüz fotoğrafta.

kişiye özel gömlek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fransız fırfır modasıyla bezenmiş, kolları yahut bilekleri volanlı birçok gömlek 2017 sezonunun göz bebeği olmuştur. Kadın tesettür gömlek modellerinde göreceğimiz bir fark şudur ki iç göstermemesi gerektiğinden astarının bulunması bu da haliyle gömleğin fiyatını biraz arttırıp, kumaşını kalınlaştırıyor.

 

2017 ilkbahar yaz kreasyonlarında bolca ekoseli gömlek modelleri, ekoseli etek, pantolon modellerine rastlayacağız. Ekosenin inanılmaz etkisi, birçok rengiyle olmazsa olmazlarımız arasında dolaplarımıza ekleyeceğiz. Siyah ve beyazın geçişlerinin gri tonlarıyla yapılması kırmızıdan beyaza geçerken renklerin uçlarda birbirine karışması sert bir görünüşü engelleyecek ve yaptığınız kombine göre şekillenecektir. Örneğin spor ayakkabılarıyla pazar gününüzün vazgeçilmezi, blazer ceketinizle toplantınızda sizlere eşlik edebilecektir.

Haftanın en iyi Kişiye özel gömlek tasarımlarından haberdar olmak için abone olun...

İletişim Adresleri

Şehit Muhtar Mahallesi Anaçeşmesi Sk. No: 1 D2 Beyoğlu / İSTANBUL

T +9 0553 550 50 10

F +9 0850 550 50 10