Akyol Blog

Oduncu Gömlek Nasıl Kombin Edilir

Dışarıda soğuk bir hava var ise keskin görünmemek için mazeret yok. Takım elbise ve kat giysilerinin sıcak kıyafetleriyle ilgili blog yazıları yazdık, çoğunlukla iş elbiselerine odaklanıyordu , ancak ofisten başka gömleklere ne oldu?

Pantolon gömlek tüm kaba adam erkek gardırop önemli bir parçası oldu; Kalın, sizi sıcak, şık tutar ve kış-gelmiş mesajını gönderir . Bu rahat bir tatil olayı için mükemmel bir temel taşıdır . Pantolon gömleklerini kot eşliğinde veya beyaz bir t-shirt üzerine katman olarak giyin. Bir katmanlama parçası olarak giyiyorsanız, gömlek düğmesini tıklatmayarak görünümü rahat tutmayı unutmayın.

Flannel Düz İades / Kontrol Ediliyor mu?

Kolay cevap - hayır . Bununla birlikte, bir çok hata yapar. Plazma desensiz, geleneksel, gömlekli gömlekleri kadar sıcak ve rahat olan pazen gömlekleri var - bu da giyinmiş ortamlara daha iyi uyuyor olmaları ve iş gardırobunuzda daha kolay çalışabilmeleridir.


Aşağıdaki mavi ve gri gömlek aslında Flannels :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oduncu Gömlek

Klasik görünüm için gidiyorsanız , o zaman klasik kırmızı ve siyah Oduncu gömlek olması gerekir. Otomatik olarak, bu gömlek giyerken rahat branda ya da aileniz ve arkadaşlarınızla rahatlamanın içinde geçirdiğiniz bir kar gününüz için mükemmel, rahat , rahat bir his vereceksiniz. Şık bir görünüm için gömleği siyah kot pantolonuyla, rahat bir görünüm için mavi kot pantolonlarla eşleştirin.

oduncu gömlek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diğer Renkler

Klasik pamuklu gömlek ve gönül dışı olanları örtüyorduk. Peki başka seçenekleriniz var mı? Mavi veya yeşil gibi diğerlerinden seçim yapabileceğiniz bol bol flanel gömlek rengi var.

oduncu gömlek

Haftanın en iyi Kişiye özel gömlek tasarımlarından haberdar olmak için abone olun...

İletişim Adresleri

Şehit Muhtar Mahallesi Anaçeşmesi Sk. No: 1 D2 Beyoğlu / İSTANBUL

T +9 0553 550 50 10

F +9 0850 550 50 10